Πολιτική

Η Μπέσσυ Αργυράκη υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στο Νότιο Τομέα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μπέσσυ Αργυράκη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια θα είναι υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στο Νότιο Τομέα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη, είπε μιλώντας σήμερα (5.7.2023) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Πρωινό μας» ότι κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στον Νότιο Τομέα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, καθώς από το 1990 είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και το λέω με τιμή και με χαρά, με τον Γιώργο Πατούλη, στον Νότιο Τομέα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά, είμαι στην πολιτική από το 1990, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα. Τώρα θέλω να συμπράξει με τους σπουδαίους ανθρώπους που έχει διαλέξει ο Γιώργος Πατούλης», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι η πρόταση της είχε γίνει καιρό πριν, αλλά το σκεφτόταν, διότι δεν ήθελε να αφήσει το έργο της στον Δήμο Γλυφάδας.

 

«Έχει πολύ καιρό που μου έχει γίνει η πρόταση, απλά σκεφτόμουν αν θα αφήσω τον δήμο μου. Διάβασα το έργο του, το έχω μάθει απ’ έξω έχω δει νούμερα και χιλιάδες έργα και είπα να συμπράξω και εγώ», επισήμανε η τραγουδίστρια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη σκιαγράφησε και το πολιτικό προφίλ της και τόνισε: «Η Μπέσσυ δεν είναι πολιτικός, είναι ένας άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει για το καλό όλων μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 31
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48