Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Μπέσσυ Αργυράκη υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στο Νότιο Τομέα

Η Μπέσσυ Αργυράκη υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στο Νότιο Τομέα

Η Μπέσσυ Αργυράκη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια θα είναι υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στο Νότιο Τομέα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη, είπε μιλώντας σήμερα (5.7.2023) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Πρωινό μας» ότι κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στον Νότιο Τομέα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, καθώς από το 1990 είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και το λέω με τιμή και με χαρά, με τον Γιώργο Πατούλη, στον Νότιο Τομέα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά, είμαι στην πολιτική από το 1990, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα. Τώρα θέλω να συμπράξει με τους σπουδαίους ανθρώπους που έχει διαλέξει ο Γιώργος Πατούλης», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι η πρόταση της είχε γίνει καιρό πριν, αλλά το σκεφτόταν, διότι δεν ήθελε να αφήσει το έργο της στον Δήμο Γλυφάδας.

 

«Έχει πολύ καιρό που μου έχει γίνει η πρόταση, απλά σκεφτόμουν αν θα αφήσω τον δήμο μου. Διάβασα το έργο του, το έχω μάθει απ’ έξω έχω δει νούμερα και χιλιάδες έργα και είπα να συμπράξω και εγώ», επισήμανε η τραγουδίστρια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη σκιαγράφησε και το πολιτικό προφίλ της και τόνισε: «Η Μπέσσυ δεν είναι πολιτικός, είναι ένας άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει για το καλό όλων μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις