Site icon NewsIT
10:01 Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Γιώργου Καραμέρου και θα ανεξαρτητοποιηθεί

Η Μυρτώ Κοροβέση αναμένεται να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη με την οποία θα γνωστοποιήσει πως ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίζεται βουλευτής

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίζεται βουλευτής /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

Στα λευκά ντυμένη και με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη (15.7.26) η αντιπρόεδρος του Στέφανου Κασσελάκη, Μυρτώ Κοροβέση, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής μετά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του Γιώργου Καραμέρου.

Η είσοδος στην Βουλή της Μυρτούς Κοροβέση  που ήταν η δεύτερη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετά μία καραμπόλα, καθώς ο πρώτος επιλαχών, Χρήστος Σπίρτζης, αρνήθηκε το βουλευτικό αξίωμα.

Η Μυρτώ Κοροβέση, τώρα, αναμένεται να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη με την οποία θα γνωστοποιήσει πως ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την πρώτη διάσπαση στην Κουμουνδούρου είχε  αποχωρήσει ακολουθώντας στους Δημοκράτες τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος την τίμησε με τη θέση του αντιπροέδρου.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version