Πολιτική

Η ΝΔ καλεί Παππά και Παναγιωτάκη στην Βουλή!

Στην αντεπιθεση περνά η ΝΔ καλώντας τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Βουλής κ. Μανώλη Παναγιωτάκη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και Παραγωγής και Εμπορίου, αντίστοιχα, για να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει, εντός της ημέρας στη Βουλή, αιτήματα με τα οποία ζητά:

Α. Την κλήση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο κ. Παππάς καλείται να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα με το δικηγόρο, ειδικό για τις offshore, κ. Αρτεμίου. Επίσης, καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ. Εκεί ο κ. Παππάς θα πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί ότι «ουδέν μεμπτόν» υπάρχει στο να κυκλοφορεί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για βαρύτατα αδικήματα από τις αμερικανικές Αρχές.

Β. Την κλήση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Δ.Ε.Η. κ. Μανώλη Παναγιωτάκη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Ο κ. Παναγιωτάκης καλείται να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της Δ.Ε.Η. και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ακόμη, καλείται να ενημερώσει για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο.

Υ.Γ.: Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Μια Κυβέρνηση σε αποδρομή και ηθικά διάτρητη δεν μπορεί να τρομοκρατήσει κανέναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 10