Πολιτική

Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε μετά την παμψηφεί εκλογή του δήμαρχου Αμπελόκηπων Μενεμενής, Λάζαρου Κυρίζογλου, ως προέδρου της ΚΕΔΕ.

Στην ΚΕΔΕ παρευρέθηκε o Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αποχωρήσας τέως πρόεδρός της, ο οποίος ανέλαβε υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συνεχάρη τον Λάζαρο Κυρίζογλου ευχόμενος του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του. Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη για το ακίνητο που μισθώνει το Δημόσιο: «Αν ήταν ο Μητσοτάκης, θα δεχόμουν ερωτήσεις για έναν μήνα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε «ζήτημα ηθικής τάξεως» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ παρουσίασε έναν μίνι απολογισμό με αιχμή την οικονομία, την ενέργεια και τις μεταρρυθμίσεις
Παύλος Μαρινάκης
Γεωργιάδης σε Ανδρουλάκη: Είσαι αρχηγός κόμματος και έχεις εισπράξει 1,5 εκατομμύριο από το δημόσιο; – ΠΑΣΟΚ: Η συκοφαντία και η πολιτική αλητεία έχουν κοντά πόδια
Στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας θα προσφύγει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Σήκωσε το γάντι ο Γεωργιάδης και καλεί τον Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Ανδρουλάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17
Σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ με φόντο τις εκλογές: Η επίθεση στον Πιερρακάκη και το ξεκάθαρο «όχι» στον Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει τον μονομέτωπο «πόλεμο» με την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου έκλεινε και οποιαδήποτε «πόρτα» συνεργασίας με το υπό ίδρυση κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Νίκος Ανδρουλάκης
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI