Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Νέα Αριστερά «καρφώνει» Κασσελάκη για τις «χυδαίες επιθέσεις» του – «Μη αναστρέψιμη η κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ»

Η Νέα Αριστερά «καρφώνει» Κασσελάκη για τις «χυδαίες επιθέσεις» του – «Μη αναστρέψιμη η κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ»
Φωτογραφία: Eurokinissi

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην έναρξη του συνεδρίου του κόμματος, το απόγευμα της Πέμπτης (22.02.2024).

Στην ανακοίνωση της, η Νέα Αριστερά τονίζει ότι η κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ είναι «μην αναστρέψιμη» και κάνει λόγο για «χυδαίες επιθέσεις» από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό. Πρόκειται για το προϊόν μιας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους.

Τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελάκης που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «ανταλλαγές εδρών».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που -κατά δήλωση του- παζάρευε να γίνει υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη. Και επειδή ο κύριος Κασσελάκης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της Αριστεράς στη χώρα, μια τελευταία συμβουλή από εμάς: να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της Αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις