Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η οικογένεια Καραμανλή εύχεται καλή χρονιά – Η λαμπερή φωτογραφία των γονέων με τα δίδυμα

Η οικογένεια Καραμανλή εύχεται καλή χρονιά – Η λαμπερή φωτογραφία των γονέων με τα δίδυμα

Άκρως γιορτινή η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη στη Ραφήνα. Η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού υποδέχθηκε το νέο έτος σε πλήρη απαρτία.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφήθηκαν με τα δίδυμα παιδιά τους και έστειλαν ευχές στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τα δίδυμα έχουν κλείσει τα 19 τους χρόνια και πλέον απολαμβάνουν τη φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής σπουδάζει στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη Καραμανλή στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Νατάσα Παζαΐτη και η Αλίκη Καραμανλή φόρεσαν εντυπωσιακά maxi φορέματα, ενώ ο Κώστας και ο Αλέξανδρος Καραμανλής επέλεξαν κοστούμι και λευκό πουκάμισο με χρωματιστή γραβάτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc)

 

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις