Πολιτική

Η πρώτη ανάρτηση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου

Ο μέχρι την Κυριακή σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και από την Δευτέρα νέος υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο facebook και περιέγραψε τους στόχους του στο νέο πόστο που ανέλαβε.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καλημέρα! Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος αρχίζει σήμερα. Τέσσερα χρόνια με την ευθύνη της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του μεταρρυθμιστή πολιτικού του μέτρου και της λογικής, που πανάξια έγινε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός. Στρατηγική ενότητας, ανανέωσης, διεύρυνσης της παράταξης. Μέσα από πολλές μάχες αποδείχθηκε νικηφόρα και συμπαγής, δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο της ΝΔ. Από σήμερα αναλαμβάνω τις ευθύνες του υπουργείου Εσωτερικών. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω και αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού. Στόχος, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο νέος εκλογικός νόμος που θα υλοποιήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
Σκληρή δουλειά, διαφάνεια και αποτελέσματα για την πατρίδα μας. Αυτό είναι το χρέος μας!», έγραψε ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
19
Τσίπρας από τη ΔΕΘ στο newsit.gr: «Ήμουν ανεκτικός σε προσωπικές στρατηγικές – Αυτό δεν θα επαναληφθεί»
Η απάντηση στην ερώτηση του Πέτρου Κατσάκου για στελέχη που κινούνται εκτός κομματικής γραμμής – «Έπαθα και έμαθα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία στην ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
39
Ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο διάστημα – Στο Παρίσι γράφτηκε ιστορία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι ο Αδριανός, πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα πειράματα που θα διεξάγει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα αποτελέσει επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά ελληνόπουλα»
διάστημα 22