Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία
facebook.com/elsaexarchou

“Στροφή” στην πολιτική για την σύζυγο του Κώστα Κεντερη. Η Ελσα Εξάρχου θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στις εθνικές εκλογές 2023.

Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Το ζευγάρι διατηρεί τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (26/02) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της Ν.Δ. στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η Έλσα Εξάρχου.

«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις