Πολιτική

Ηλίας Καματερός: “Η διαχείριση μετά τον σεισμό στην Κω είναι για σεμινάριο”

«Συνολικά, η διαχείριση που έχει γίνει μετά τον σεισμό στην Κω είναι για σεμινάριο. Έτσι έχει πει ένας καθηγητής σε μια σύσκεψη» δήλωσε ο βουλευτής Κω του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων στο λιμάνι της Κω, που αφορούσαν την κατασκευή νέας προβλήτας έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσέγγιση των πλοίων μετά τα προβλήματα που προκάλεσε ο πρόσφατος ισχυρός σεισμός στο νησί, ο κ. Καματερός σημείωσε: «Είναι μία λύση προσωρινή έως ότου να γίνει η πλήρης αποκατάσταση. Όμως αυτή η λύση που βρέθηκε και δόθηκε σε χρόνο ρεκόρ αποκαθιστά τη λειτουργία του νησιού, γιατί είμαστε στο μέσο της σεζόν. Φανταστείτε να μην είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο το νησί».

Διαβεβαίωσε δε, ότι «είναι μία ασφαλής λύση γιατί παρ’ όλο που έγινε σε χρόνο ρεκόρ έγινε με μελέτη» και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά αποκαθιστούμε τις ζημιές. Η πόλη και το νησί λειτουργούν κανονικά […] Έχουμε προβλήματα στα μνημεία, όμως πολύ γρήγορα η αρμόδια υπηρεσία έκανε υποστηλώσεις εκεί που έπρεπε, έχουμε προβλήματα σε σχολικά κτίρια και γίνεται ένας αγώνας δρόμου ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία τον Σεπτέμβριο. Συνολικά υπήρχε μια πολύ καλή διαχείριση από όλους».

Σε ό,τι αφορά την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς σε ό,τι αφορά τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική, ο κ. Καματερός είπε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει τα όρια σε ό,τι αφορά την αντιπολιτευτική της κριτική, είτε αυτές είναι φυσικές καταστροφές είτε οτιδήποτε. Να κάνει αντιπολίτευση πάνω στα αποκαΐδια είτε πάνω στα συντρίμμια των σεισμών, επειδή επί της ουσίας δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση. Δεν έχει πρόταση ουσιαστική για τίποτα και γι’ αυτό τα κάνει αυτά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 33
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
172
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
79