Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Ο εκπρόσωπος των Πάτσηδων δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Ο εκπρόσωπος των Πάτσηδων δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις

Σκληρή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και στην κριτική που άσκησε στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα από την Καστοριά, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «ορισμό του λαϊκισμού και της αθλιότητας σε λίγες λέξεις».

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Οικονόμου «δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις» γιατί είναι «εκπρόσωπος των Πάτσηδων» και «εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου που χρωστάει πάνω από 12 εκ και του κόμματος που χρωστάει 390 εκ στις τράπεζες».

Επιπλέον ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως “Οι σημερινές εικόνες από την Καστοριά και την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο από την αισχροκέρδεια Μητσοτάκη, δεν αντέχουν άλλο τις γαλάζιες ακρίδες που λεηλατούν την κοινωνία, δεν αντέχουν άλλο την αδικία και τις ανισότητες. Το αίτημα είναι ένα: Να επιστρέψει η δικαιοσύνη παντού. Αυτό το αίτημα θα ικανοποιήσει η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις