Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ιππόδρομοι και τηλεοπτικές άδειες θα ψηφιστούν το Σάββατο στη Βουλή

Ιππόδρομοι και τηλεοπτικές άδειες θα ψηφιστούν το Σάββατο στη Βουλή

Σε ιπποδρομίες… η Βουλή προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ψηφιστεί τα νομοσχέδια για τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών και για τις τηλεοπτικές άδειες των ΜΜΕ.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά την πρόταση της Κυβέρνησης, αποφάσισε το νομοσχέδιο για τον Ο.ΔΙ.Ε να ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Δηλαδή, αύριο Τρίτη να εισαχθεί σε μια συνεδρίαση για επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή και την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη, θα εισαχθεί στην Ολομέλεια σε μια συνεδρίαση που μπορεί να διαρκέσει μέχρι δέκα ώρες και να ψηφιστεί .

Το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των ΜΜΕ αποφασίσθηκε να εισαχθεί για επεξεργασία σε κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών την Τρίτη και Τετάρτη και θα εισαχθεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια για να ψηφιστεί σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ στην Ολομέλεια, δεν θα διεξαχθεί σε τρείς ημέρες (Πέμπτη- Παρασκευή και Σάββατο) αλλά σε δύο (Πέμπτη και Σάββατο). Καθώς την Παρασκευή η Βουλή των Ελλήνων όχι μόνο θα είναι απασχολημένη με την υποδοχή του Γάλλου Προέδρου στην Ολομέλεια, αλλά καθώς και η ηγεσία της ΝΔ έχει «κόλλημα» από την παρουσία της στο συνέδριο του ΕΛΚ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε