Πολιτική

Ήσυχος: Η παραίτησή μου είναι στην διάθεση του πρωθυπουργού

Θέμα κουλτούρας είναι κατά τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχο η στάση που κράτησε στην χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή όπου καταψήφισε το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνησή του.

Όπως είπε, μπορεί να καταψήφισε, αλλά ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει την ολόθερμη στήριξη του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Ήσυχος περιέγραψε την κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που συναντάται στα άλλα κόμματα.

Ξεκαθάρισε ότι η ψήφος του ήταν όχι στα μνημόνια και σε καμία περίπτωση όχι στον Πρωθυπουργό. Είπε ακόμα ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση του Πρωθυπουργού, ο οποίος  όπως και η κυβέρνηση έχει την ολόθερμη στήριξη του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 7
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη