Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Ο… πεινασμένος Τσακαλώτος [pics]

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Ο… πεινασμένος Τσακαλώτος [pics]

Φαίνεται πως η πρώτη συνάντηση με τη Ντέλια Βελκουλέκσου και τους υπόλοιπους εκπροσώπους των δανειστών στο Χίλτον άνοιξε την… όρεξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου!

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε ένα… διάλειμμα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για να βρεθεί… απέναντι, στο ξενοδοχείο Caravel όπου γίνονται οι εργασίες για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Και φυσικά για να ακούσει την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Φαίνεται όμως πως… πείνασε. Και είπε να πάρει ένα σάντουιτς για να «ξεγελάσει» την πείνα του (σ.σ. τελευταία εξέλιξη: Μετά από διχογνωμία μεταξύ των συντακτών του newsit.gr, η ομόφωνη απόφαση είναι πως το… κολατσιό του υπουργού Οικονομικών ήταν τελικά τυρόπιτα και όχι σάντουιτς). Ο φωτογραφικός φακός, άλλωστε είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Εξάλλου, η μέρα θα είναι… μεγάλη για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αφού το τετ α τετ με τους θεσμούς θα έχει και συνέχεια.

Κι αν κρίνει κανείς από το… περιτύλιγμα του κολατσιού που μοιάζει με αλουμινόχαρτο, μάλλον ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προτίμησε να φάει κάτι… σπιτικό! Όλα κι όλα, οικονόμος ο υπουργός Οικονομικών!

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βέβαια δεν ήταν ο μοναδικός που πήγε… πεινασμένος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Θοδωρής Δρίτσας κάτι… έψαχνε σε μια σακούλα!

Φωτογραφίες: Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε