Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Η βόλτα στο Μοσχάτο και το… αστείο με τον κουρέα

Μια χαλαρή βόλτα στη “γειτονιά” της Νέας Δημοκρατίας, το Μοσχάτο, έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξεκινώντας με τα πόδια από τα γραφεία του κόμματος, πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Ένας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

mitsotakis moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato

Η βόλτα ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως. Το αστειότερο όμως συνέβη σε ένα κουρείο της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος τον νεαρό κουρέα αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει. «Το ίδιο θα χρέωνες εμένα, με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε. Και ο κουρέας τού απάντησε: «Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι».

mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato mitsotakhs moshato

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33