Πολιτική

Καφές στο Κολωνάκι για Μεϊμαράκη – Γιαννάκου

Στο γνωστό κεντρικό καφέ της πλατείας Κολωνακίου στη "Βιβλιοθήκη" εθεάθησαν να πίνουν καφέ το πρωί του Σαββάτου δυο κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η πρώην ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνάντηση αυτή προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που έρχεται λίγες μέρες μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πολιτικοί είχαν συνομιλήσει χθες προκειμένου να πάνε μαζί στην κηδεία του πρώην υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι στο Α’ νεκροταφείο και συμφώνησαν πριν να πιουν ένα καφέ στην πλατεία Κολωνακίου.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι στο γεύμα των “14” που είχε οργανώσει η πρώην υπουργός στην “Αθηναΐδα” ο κ. Μεϊμαρακης, αν και είχε προσκληθεί, είχε επιλέξει να μην πάει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33