Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Και ξαφνικά ο… ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Να σταματήσει ΤΩΡΑ (με κεφαλαία γραμμένο) κάθε επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απαιτεί με γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικές ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

«Αποτελεί στοιχειώδη δημοκρατική απαίτηση να σταματήσει αυτή η πρακτική ΤΩΡΑ» αναφέρει ο κ. Μαντάς, σε δήλωσή του με αφορμή τις συνεχιζόμενες επιθέσεις μερίδας ΜΜΕ στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάνει λόγο για ανθρωποφαγία που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κριτική για διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις ή χειρισμούς αναφορικά με τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μαντάς αναφέρει ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι επιθέσεις ορισμένων ΜΜΕ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με χυδαίους χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα για την προσωπική και οικογενειακή της πορεία, που ξεπερνούν κάθε όριο».

«Αυτή η ανθρωποφαγία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κριτική για διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις ή χειρισμούς αναφορικά με τη λειτουργία του Κοινοβουλίου» προσθέτει για να καταλήξει ότι «αποτελεί στοιχειώδη δημοκρατική απαίτηση να σταματήσει αυτή η πρακτική ΤΩΡΑ», τονίζει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε