Πολιτική

Καλλιάνος το νέο πρόσωπο της πολιτικής ηθικής και των… υπογείων

Βρε καλώς τον Καλλιάνο. Αυτόν ντε το βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων που επικαλούμενος ηθικά ζητήματα και νέο ήθος, αποχώρησε από το κόμμα του, καταγγέλλοντας υπόγεια συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ίδια ώρα, όμως, φαίνεται πως ο ίδιος προετοίμαζε, υπογείως πάλι, την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία που τελικά ανακοίνωσε, για να αποκαλυφθεί ότι στη χώρα που το πολιτικό ήθος είναι είδος εν ανεπαρκεία (για να χρησιμοποιήσουμε, όχι τυχαία, έναν αγορανομικό όρο), καθώς και ότι τα υπόγεια ζουν, βασιλεύουν και τους πολιτικούς… ρεζιλεύουν (φοβερή ομοιοκαταληξία, ε).
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 40
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 29