Πολιτική

Κάλλιο αργά… παρά ποτέ – Η Μαγούλα μπήκε στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά... τα κατάφερε. Εν έτει 2018 η Μαγούλα εντάχθηκε στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ, αρχής γενομένης από το Σάββατο (01.09.2018).

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της εταιρείας, που αφορά επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές.

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές και η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ «σημαίνει για τους πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων κ.λπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.λπ.» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι διαδικασίες ένταξης του δικτύου στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση και το δήμαρχο Ελευσίνας, Γεώργιο Τσουκαλά.

Για οποιοδήποτε θέμα υδροδότησης (βλάβες, νέες παροχές, αλλαγή στοιχείων, κλπ.) μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο 1022, στο Περιφερειακό Κέντρο Ελευσίνας ή στο www.eydap.gr”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Μαριάς Καρυστιανού: Όσο μιλάει για θέματα που δε γνωρίζει, εκτίθεται
«Προς ενημέρωση της, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν εκείνος που με την προσφυγή του στη δικαιοσύνη αποκάλυψε το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και οδήγησε σε όλες τις δικαστικές νίκες» αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο: Ενέργεια, Τεχνητή Νοημοσύνη και παράνομος στοιχηματισμός στην ατζέντα
Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν οι έρευνες υδρογονανθράκων, οι επιπτώσεις της ΑΙ στον πολιτισμό, ρυθμίσεις για παράνομα τυχερά παίγνια και συντάξεις του Δημοσίου, καθώς και παρεμβάσεις για Δικαιοσύνη και στεγαστική αρωγή
Μητσοτάκης σε Υπουργικό Συμβούλιο
Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης, απέρριψα την πρόταση – Πριν το καλοκαίρι η ανακοίνωση του νέου κόμματος, μας ζορίζει η ονομασία
«Έχω περάσει από πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Όταν ο γιος μου ήταν 8-9 ετών, είχα 20 ευρώ για να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ και είδε ένα παιχνίδι... Ήθελα να κλαίω»
Μαρία Καρυστιανού
124
Αντιπαράθεση Φλωρίδη και Φάμελλου για τις εκταφές των Τεμπών: «Τα πράγματα εξελίσσονται όπως προβλέπει η νομοθεσία », «Πάρτε θέση»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης περιέγραψε τη διαδικασία που προβλέπεται για εκταφές και εξετάσεις, επαναλαμβάνοντας ότι, αν υπάρξει αδυναμία από ελληνικά εργαστήρια, θα αναζητηθούν πιστοποιημένα του εξωτερικού, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σαφή πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης
Φλωρίδης και Φάμελλος