Site icon NewsIT

Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

09.03.2018 | 09:26
Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με αφορμή όσα είπε ο κ. Φίλης για το θέμα της σύλληψης των δυο ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους. Ο κ. Φίλης την Πέμπτη είχε δηλώσει ότι το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το μείζον.

«Κάνει λάθος ο κ. Νίκος Φίλης που είπε ότι δεν είναι μείζον το ζήτημα», είπε ο κ. Καμμένος για τους δυο έλληνες στρατιωτικούς. «Μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι μείζον το ζήτημα η επίθεση της τουρκικής ακταιωρού πάνω στη δική μας που παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα; Δεν είναι μείζον θέμα η επιθετικότητα της Τουρκίας αυτή την στιγμή στην ΑΟΖ της Κύπρου; Δεν είναι μείζον ζήτημα ότι αιχμαλωτίσθηκαν και έχουμε δυο δικούς μας ανθρώπους αξιωματικούς στα χέρια των Τούρκων;», είπε ακόμα.

«Νομίζω ότι έχει κάνει μια λάθος ανάγνωση. Η δική μου η ανάγνωση είναι ότι είναι εξαιρετικά μείζον το ζήτημα και απασχολεί την ελληνική κοινωνία όλη την ημέρα. Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις του γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των γονιών και της οικογένειας των δυο αυτών αξιωματικών, το παιδί μου είναι στην φυλακή απέναντι. Δεν ξέρω πότε θα έρθει και με ποια διαδικασία και να έχω έναν κρατικό παράγοντα να λέει ότι δεν είναι μείζον ζήτημα. Τότε απαξιώνουμε το γεγονός σαν γεγονός», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version