Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καμμένος: Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο! [pics]

Καμμένος: Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο! [pics]

Απάντηση για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για εκβιασμό ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Μάλιστα, έδωσε στην δημοσιότητα τα sms που έστειλε στον ανεξάρτητο βουλευτή.

Με μια ανακοίνωση ο Πάνος Καμμένος δίνει στην δημοσιότητα τα sms τα οποία έστειλε στο Νίκο Νικολόπουλο ο οποίος νωρίτερα κετέθεσε μήνυση εναντίον του για εκβιασμό. Στην ανακοίνωση τονίζεται το εξής: «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

Δείτε τα sms που έδωσε στην δημοσιότητα ο Πάνος Καμμένος

Ο Νίκος Νικολόπουλος, που εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ προκειμένου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να καταθέσει μήνυση για απειλές και εκβιασμούς που δέχεται κατά του Πάνου Καμμένου.

Συνεργάτες του κ. Νικολόπουλου ανέφεραν ότι η μήνυση που κατατέθηκε αφορά σε εκβιασμό και απειλές. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιστρέψει στους ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ λίγο πριν από το μεσημέρι, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κατέθεσε τη μήνυση και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις