Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος: Δεν δέχομαι τον όρο Μακεδονία – Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αν χρειαστεί

Καμμένος: Δεν δέχομαι τον όρο Μακεδονία – Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αν χρειαστεί

Ακόμα και σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών έριξε στο τραπέζι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο κ. Καμμένος στον απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Αμυνας είπε ξανά ότι δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς διαπραγματεύεται το θέμα και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ.

«Ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη.  Υπάρχει μια εν ενεργεία απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Εξαπέλυσε  επίθεση κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας: «Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δική της θέση».

«Εγώ δε ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.

Για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας επιτέθηκε στη ΝΔ και όχι  μόνο λέγοντας: «Τολμούν να λένε για πλαστά χαρτιά; Τότε να πάνε στη Δικαιοσύνη.  Αυτά τα χαρτιά έχουν τη σφραγίδα των προξενικών αρχών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις