Πολιτική

Καμμένος: Σύγκρουση μέχρι τέλος, δεν θα πέσουμε στα τέσσερα

Έκανε τους πάντες να... κοκκινίσουν ο Πάνος Καμμένος με την απάντησή του όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει η δήλωσή του πως η νέα κυβέρνηση θα συγκρουστεί μέχρι τέλους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν λίγο αφού είχε τελειώσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Οι δημοσιογράφοι “έτρεξαν” να μιλήσουν με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ευχαριστήσει δημόσια ο πρωθυπουργός.

Το “πηγαδάκι” δεν άργησε να στηθεί. «Θα συγκρουστούμε μέχρι τέλους. Οι θέσεις μας είναι γνωστές, δεν κάνουμε πίσω», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όταν ρωτήθηκε αν αντέχει η χώρα ταμειακά, απάντησε: «όσο αντέξουμε. Αντέχουμε».

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το τι σημαίνει «σύγκρουση μέχρι τέλους». «Ακόμη κι αν πάμε στη δραχμή;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και εκείνη δόθηκε η απάντηση που τους έκανε να… κοκκινίσουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε πως η νέα κυβέρνηση δεν θα πέσει στα… τέσσερα.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ειλικρινή και με σαφήνεια. Αλλάζουν όλα, είπε, και τόνισε ότι αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 32
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 27
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ