Πολιτική

Καμμένος για Φίλη: Ας βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν ωραία παρέα

- Ο Υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρώην υπουργού Παιδείας
- “Τον μπλοκάραμε στο θέμα των Ποντίων και την Ορθοδοξίας και θα τον ξαναμπλοκάρουμε”, τόνισε με νόημα
- Χαρακτήρισε “βρόμικα” τα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ
- Να μην ονειρεύονται λήξη της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε ο υπουργός Άμυνας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο θέμα της ερώτησης για τα εξοπλιστικά η οποία τελικά δεν κατατέθηκε από τον Νίκο Φίλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να μιλήσει απευθείας για τον πρώην υπουργό. Όμως ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει βαθύ πολιτικό και ιδεολογικό χάσμα ανάμεσά τους.
Είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Φίλης είναι σε σύγκρουση με τους Ποντίου και την Εκκλησία και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτά τα θέματα τον μπλοκάραμε μια φορά και θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί. Τόνισε πως δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά πολιτικών.
Ανέβασε μάλιστα τους τόνους λέγοντας ότι αν ο κ. Φίλης θέλει “συνεργασία με τα βρώμικα, εάν λέει ότι θέλει να πάει να βρει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο, χαλάλι του, ας βγάλουν και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν μια ωραία παρέα”.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της απομάκρυνσης του κ. Φίλη από το υπουργείο ο κ. Καμμένος είπε ότι ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που ουσιαστικά παρενέβη και έκλεισε το θέμα πριν ανοίξει, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν κάνει μια συμφωνία αρχών και δεν θα κάνουν πίσω από τις κόκκινες γραμμές τους σε ιδεολογικό επίπεδο, στέλνοντας όμως παράλληλα μήνυμα πως “όσοι ονειρεύονται λήξη της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ”, ότι “θα ονειρεύονται μέχρι το 2019 και μπορεί και αργότερα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19