Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καμμένος για Φίλη: Ας βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν ωραία παρέα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ο Υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρώην υπουργού Παιδείας
– “Τον μπλοκάραμε στο θέμα των Ποντίων και την Ορθοδοξίας και θα τον ξαναμπλοκάρουμε”, τόνισε με νόημα
– Χαρακτήρισε “βρόμικα” τα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ
– Να μην ονειρεύονται λήξη της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε ο υπουργός Άμυνας

Στο θέμα της ερώτησης για τα εξοπλιστικά η οποία τελικά δεν κατατέθηκε από τον Νίκο Φίλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να μιλήσει απευθείας για τον πρώην υπουργό. Όμως ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει βαθύ πολιτικό και ιδεολογικό χάσμα ανάμεσά τους.
Είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Φίλης είναι σε σύγκρουση με τους Ποντίου και την Εκκλησία και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτά τα θέματα τον μπλοκάραμε μια φορά και θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί. Τόνισε πως δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά πολιτικών.
Ανέβασε μάλιστα τους τόνους λέγοντας ότι αν ο κ. Φίλης θέλει “συνεργασία με τα βρώμικα, εάν λέει ότι θέλει να πάει να βρει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο, χαλάλι του, ας βγάλουν και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν μια ωραία παρέα”.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της απομάκρυνσης του κ. Φίλη από το υπουργείο ο κ. Καμμένος είπε ότι ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που ουσιαστικά παρενέβη και έκλεισε το θέμα πριν ανοίξει, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν κάνει μια συμφωνία αρχών και δεν θα κάνουν πίσω από τις κόκκινες γραμμές τους σε ιδεολογικό επίπεδο, στέλνοντας όμως παράλληλα μήνυμα πως “όσοι ονειρεύονται λήξη της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ”, ότι “θα ονειρεύονται μέχρι το 2019 και μπορεί και αργότερα”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε