Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική»

Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική»

Τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε αρχικά: «λέει ‘ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός’. Αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του». Παράλληλα προέβλεψε πως το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα βρεθεί με μονοψήφιο ποσοστό.

Μιλώντας για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική» ενώ τόνισε πως «δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προέβλεψε επίσης πως η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Όσον αφορά τον εαυτό του είπε πως ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευτεί από τις κομματικές δουλείες» είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις