Πολιτική

“Καρφάρες” Σπηλιωτόπουλου σε Μητσοτάκη για γαλάζια ψηφοδέλτια και “εκλογολογία”

"Καρφάρες" πέταξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την ηγεσία της ΝΔ, αναφερόμενος στην στελέχωση των ψηφοδελτίω αλλά και στο διαρκές αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

«Όποτε η ΝΔ λοξοκοίταξε στη σκληρή δεξιά ή φλέρταρε με λούμπεν στοιχεία, το πλήρωσε ακριβά» σημειώνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, συμμεριζόμενος, ως αυτονόητη, την άποψη του Β. Μεϊμαράκη ότι «δεν υπάρχει χώρος για ακροδεξιά στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Για τη στάση των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ότι «στο τέλος της ημέρας τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη», προσθέτοντας πως «αν παραιτηθείς, βοηθάς την παράταξη αλλά όχι τον εαυτό σου. Αν δεν παραιτηθείς, διευκολύνεις την υπεράσπισή σου αλλά όχι το κόμμα σου».

“Στελέχη προερχόμενα απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκαν καλύτερα από εμένα”

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απαντά χαρακτηριστικά: «Ενδεχομένως, τα προερχόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ στελέχη, όπως ο κ. Τατσόπουλος ή τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι στελέχη, να κρίθηκαν ότι έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος από εμένα ή άλλους αγωνιστές της παράταξης» και συμπληρώνει: «Εγώ αναμένω αυτονόητα και αυτοδίκαια».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρει ότι έδωσε το ηθικό πλεονέκτημα στη ΝΔ και παρέμεινε στον Δήμο «μέχρι σήμερα που έμαθα από τα ΜΜΕ ότι η συνέχεια της προσπάθειας περνά στον κ. Μπακογιάννη».

Τέλος, τονίζει ότι η εκλογολογία που ξεκινά από την επόμενη μέρα κάθε εκλογικής αναμέτρησης βλάπτει την οικονομία, τη δημόσια ζωή και υπονομεύει την σταθερότητα, ενώ χαρακτηρίζει επιτακτική τη συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας, και συμπληρώνει: «Όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ωφελεί ούτε τον τόπο ούτε τον εαυτό του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Επιθυμεί να δώσει οξυγόνο στους πολίτες» λέει η Μαρία Γρατσία για το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού
«Την κυρία Καρυστιανού την ενδιαφέρει η δράση, την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να αλλάξουν τα πράγματα για όλους. Δεν την ενδιαφέρει το ποιος θα ηγηθεί» συμπλήρωσε η δικηγόρος της
Μαρία Καρυστιανού
Ο Γεωργιάδης έκανε καρδούλα στη γυναίκα που τον υπερασπίστηκε στο «Γεννηματάς»: «Καταστρέψατε την προπαγάνδα της αριστεράς»
Η γυναίκα τον γέμισε με κομπλιμέντα τη στιγμή που συνδικαλιστές του επιτίθονταν λεκτικά για όσα έχει κάνει στο ΕΣΥ - «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ» της είπε
Άδωνις Γεωργιάδης
12
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη 10