Πολιτική

“Καρφάρες” Σπηλιωτόπουλου σε Μητσοτάκη για γαλάζια ψηφοδέλτια και “εκλογολογία”

"Καρφάρες" πέταξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την ηγεσία της ΝΔ, αναφερόμενος στην στελέχωση των ψηφοδελτίω αλλά και στο διαρκές αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όποτε η ΝΔ λοξοκοίταξε στη σκληρή δεξιά ή φλέρταρε με λούμπεν στοιχεία, το πλήρωσε ακριβά» σημειώνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, συμμεριζόμενος, ως αυτονόητη, την άποψη του Β. Μεϊμαράκη ότι «δεν υπάρχει χώρος για ακροδεξιά στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Για τη στάση των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ότι «στο τέλος της ημέρας τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη», προσθέτοντας πως «αν παραιτηθείς, βοηθάς την παράταξη αλλά όχι τον εαυτό σου. Αν δεν παραιτηθείς, διευκολύνεις την υπεράσπισή σου αλλά όχι το κόμμα σου».

“Στελέχη προερχόμενα απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκαν καλύτερα από εμένα”

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απαντά χαρακτηριστικά: «Ενδεχομένως, τα προερχόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ στελέχη, όπως ο κ. Τατσόπουλος ή τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι στελέχη, να κρίθηκαν ότι έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος από εμένα ή άλλους αγωνιστές της παράταξης» και συμπληρώνει: «Εγώ αναμένω αυτονόητα και αυτοδίκαια».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρει ότι έδωσε το ηθικό πλεονέκτημα στη ΝΔ και παρέμεινε στον Δήμο «μέχρι σήμερα που έμαθα από τα ΜΜΕ ότι η συνέχεια της προσπάθειας περνά στον κ. Μπακογιάννη».

Τέλος, τονίζει ότι η εκλογολογία που ξεκινά από την επόμενη μέρα κάθε εκλογικής αναμέτρησης βλάπτει την οικονομία, τη δημόσια ζωή και υπονομεύει την σταθερότητα, ενώ χαρακτηρίζει επιτακτική τη συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας, και συμπληρώνει: «Όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ωφελεί ούτε τον τόπο ούτε τον εαυτό του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
43
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς