Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Καρφί” Μεϊμαράκη για Βαρουφάκη: Με στιλ χαβαλέ και τα πουκάμισα έξω, δεν πείθεις

“Καρφί” Μεϊμαράκη για Βαρουφάκη: Με στιλ χαβαλέ και τα πουκάμισα έξω, δεν πείθεις

Τις ενδυματολογικές επιλογές τού πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και το στιλ του… ροκ σταρ που είχε υιοθετήσει στις επαφές του με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, σχολίασε, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Κατά τη συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με το προεδρείο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι εικόνα έχει από την διαπραγμάτευση.

«Δεν έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάλλον εσείς έχετε καλύτερη ενημέρωση», του απάντησε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

«Διαπιστώσαμε από τη βοήθεια που προσφέραμε πως το να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις μαζί και να ενισχύουν τη διαπραγμάτευση είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα που έχουμε», συνέχισε ο κ. Παναγόπουλος.

«Πράγματι. Όπου πηγαίναμε με σοβαρά επιχειρήματα και με ενίσχυση των τριτοβάθμιων οργανώσεων στην διαπραγμάτευση το κερδίζαμε. Εκπέμπεις αξιοπιστία. Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στιλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις», απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε