Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Καρφιά” ΑΝ.ΕΛ κατά Στουρνάρα

“Καρφιά” ΑΝ.ΕΛ κατά Στουρνάρα

Για “προσωπική δικαίωση” του Πάνου Καμμένου, κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην ίδια δήλωση η Μανταλένα Παπαδοπούλου, στρέφεται καθαρά κατά του κεντρικού χωρίς όμως να τον κατονομάζει. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά “όποιος κάνει χρήση της θεσμικής θέσης που κατέχει προκειμένου να εκβιάσει την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη, θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Ολόκληρη η δήλωση: «Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελούν ηχηρή δικαίωση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος πρώτος αποκάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο, παρά τις αγωγές, τις απειλές και τις συκοφαντίες που δέχθηκε από τους εμπλεκόμενους και σήμερα υπόδικους.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για τη διαφάνεια και την κάθαρση στο δημόσιο βίο. 
 
Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι όποιος κάνει χρήση της θεσμικής θέσης που κατέχει προκειμένου να εκβιάσει την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη, θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.
 
Ανοίγοντας τους λογαριασμούς των sites, η Δικαιοσύνη θα απαντήσει και στα ερωτήματα που θέτει η Νέα Δημοκρατία, αφού δεν ενημερώθηκε από τον κ. Θεοδωρικάκο…».

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έρχεται μάλιστα λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον κεντρικό τραπεζίτη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε