Πολιτική

“Καρφιά” Χρυσοβελώνη: Φαίνεται πως ο Καμμένος έχει πρόβλημα με μένα

Τη δυσαρέσκειά της αλλά και την εκτίμηση ότι ο Πάνος Καμμένος έχει πρόβλημα μαζί της εξέφρασε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ άφησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ότι αποφάσισε να προτείνει να τεθεί εκτός κυβέρνησης η ίδια, στο πλαίσιο εσωκομματικών ισορροπιών. Επισήμανε ότι  δεν είναι ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που έλαβε από τον κ. Καμμένο, μέσω των μηνυμάτων που αντάλλαξαν.

«Αυτή την περίοδο θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου και την οικογένειά μου που δοκιμάστηκε από την ενασχόλησή μου με τα υπουργικά μου καθήκοντα αλλά και το κόμμα για το οποίο έχω κάνει πάρα πολλά» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη.

Τόνισε ότι θα παραμείνει ενεργητική πολιτικά καθώς είναι και περιφερειακή σύμβουλος και ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. «Σίγουρα ένας ανασχηματισμός καθυστερεί εκ των πραγμάτων το κυβερνητικό έργο. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά. Δεν έχω απολύτως καμία πικρία με όσους συνεργάστηκα στην κυβέρνηση. Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ το πως χειρίστηκε το θέμα ο κ. Καμμένος. Δεν είμαι βέβαια αγνώμων απέναντί του. Φαίνεται όμως ότι εκείνος έχει πρόβλημα με μένα» κατέληξε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

πηγή: ert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ