Πολιτική

“Κάρφωσε” την κυβέρνηση η Ζωή για τις ρουσφετολογικές τροπολογίες

Επιδεικτική άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να στηρίξει τις 14 τροπολογίες που έκανε χτες δεκτές η κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, που προκλήθηκε μετά από αίτημα του «Ποταμιού», η Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να ψηφίσει, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από την πρακτική της κυβέρνησης να αγνοεί τη δέσμευση της η Βουλή να μην νομοθετεί πρόχειρα, με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και άσχετες ως προς το περιεχόμενο των υπό συζήτηση νομοσχεδίων.

Έτσι, στην ονομαστική ψηφοφορία επέλεξε να μην στείλει επιστολική ψήφο, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται σε επίσημη αποστολή.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την αντίρρηση της στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για το «ξήλωμα» της Διαύγειας αλλά και τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων φορέων της γενικής κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
EΛΑΣ: Σκληρό κατηγορώ κατά Μητσοτάκη για την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης
Με αιχμή 44 πολιτικά πρόσωπα που συνδέονται με σκάνδαλα, αιχμές για το κράτος δικαίου, την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και την οικονομία, η ΕΛΑΣ παρουσίασε ένα συνολικό πολιτικό κατηγορητήριο κατά της κυβέρνησης
Συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ 13
Στον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Σαμαράς για το Predator – Ζητεί πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης
Ο πρώην πρωθυπουργός επαναφέρει το ζήτημα των υποκλοπών, μετά τις δημόσιες αιχμές του προς την κυβέρνηση και τα ερωτήματα για τον ρόλο «ιδιωτών» στην υπόθεση
Αντώνης Σαμαράς
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
158