Πολιτική

Κασσελάκης: Είμαι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Θα πάμε μέχρι τέλους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σαφές μήνυμα προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος έστειλε σήμερα, Σάββατο (19.10.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας πως «θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμία κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, θα πάω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση».

Την ίδια στιγμή κατηγόρησε όποιον ισχυρίζεται πως δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, σημειώνοντας πως «λέει εν γνώσει του ψέματα. Το κάνουν διότι θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο, να μη συμμετέχετε. Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα».

«Εμείς πάμε να φέρουμε τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, διότι θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμία κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα μας» υποστήριξε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε με νόημα πως δεν μπορούν να αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, «με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία».

«Και στο τέλος της ημέρας ακόμα και όλα αυτά να ήταν νομότυπα, ρωτάω: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε» σημείωσε.

«Αλλά ξέρετε τι έρχεται. Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη κανενός. Έρχεται η ενότητα στη βάση. Θα υπάρχουν νέοι αιρετοί σε όλο το κόμμα.

Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει. Να βγαίνει μπροστά με την αξία του. Θα μπορείτε να νομοθετείτε εσείς οι ίδιοι μέσω των βουλευτών σας. Θα έχετε συμμετοχή στη διαβούλευση. Αυτό είναι ένα σύγχρονο κόμμα. Ένα κόμμα που αξίζει στην ιστορία της Αριστεράς και στην ιστορία της Ελλάδας» έγραψε.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε, το πρώτο βήμα είναι το συνέδριο. «Σας ζητώ να οργανωθείτε και να με στηρίξετε» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβες» Σαλμά κατά Γεωργιάδη: «Να ανοίξει ξανά η υπόθεση Novartis» - «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» απαντά ο υπουργός Υγείας - «Σφήνα» ο Πολάκης
Πολιτική θύελλα μετά τα SMS που κατέθεσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος, πρώην «γαλάζιος» βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, με αναφορές και στον Κωνσταντίνο Φρουζή
Γεωργιάδης και Σαλμάς
29
Ο Σωκράτης Φάμελλος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα συμβαίνουν δεν αντιστοιχούν στις αξίες της Αριστεράς»
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις τόσο του ίδιου του Σωκράτη Φάμελλου όσο και των υπόλοιπων βουλευτών και στελεχών που συμμετέχουν στις διεργασίες για την επόμενη ημέρα
Σωκράτης Φάμελλος 84
Η Ρένα Δούρου δεν θα πάει στη δεξίωση για τη Δημοκρατία στο Προεδρικό Μέγαρο – Απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας επιλέγοντας να βρεθεί σε ιστορικούς τόπους μνήμης του αντιδικτατορικού αγώνα
Ρένα Δούρου 27