Πολιτική

Κασσελάκης για το μακελειό στη Μόσχα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη στον ρωσικό λαό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε το μακελειό στη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής (22/03/2024).

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βάρβαρες ενέργειες, που βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον ρωσικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας αποτελεί πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για όλη την διεθνή κοινότητα, η οποία οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αναζωπυρωθεί ο εφιάλτης του εξτρεμισμού και της τυφλής βίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πυρ ομαδόν» από την αντιπολίτευση κατά Μητσοτάκη για το επίδομα θέρμανσης: «Πενιχρές εξαγγελίες» και «επικοινωνιακή αριθμητική»
ΠΑΣΟΚ, ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας ανεβάζουν τους τόνους μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ - Από την ακρίβεια και τα καύσιμα έως το επίδομα ανεργίας
Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής
Δημοσκοπήσεις MRB και Marc: Από 11,6 έως 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Βουτιά» για Καρυστιανού, τι καταγράφεται για ένα ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά
Αρνητικό το ισοζύγιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη - Το 53,7% θεωρεί ότι τα μέτρα της ΔΕΘ είναι λιγότερα από όσα επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας
Τσίπρας, Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
22
Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ellinikon Sports Park: «Το Ελληνικό παίρνει ήδη νέα μορφή» – Το μήνυμα για τις μεγάλες αναπλάσεις σε Τατόι και ΔΕΘ
«Δεν δημιουργείται μια περίκλειστη πόλη για λίγους, αλλά ένας φιλόξενος προορισμός για όλους», τόνισε ο πρωθυπουργός – «Η άσκηση είναι το καλύτερο αντίδοτο στις οθόνες»
Μητσοτάκης, Ελληνικό