Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κασσελάκης: Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα

Κασσελάκης: Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την κυβέρνηση αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ειπε πως «ο νέος αρχηγός, όμως, έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι και δεν συμφωνεί, πια, με τον παλιό. Ίσως γιατί έχει να σηκώσει τον δικό του σταυρό με όσα αποκαλύπτονται για τα οικονομικά του. Γιατί, όπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη.

Επί μήνες ερωτάται ο κ. Κασσελάκης αν έχει εταιρίες, κάτι που απαγορεύει ρητά η ισχύουσα διάταξη. Και εκείνος πώς απαντά; Λέγοντας …ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του! Όμως, στο μεταξύ αυτές οι εταιρίες δανείζουν το κόμμα του.

Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Το πρώτο, πάντως, που προκύπτει είναι ότι, σίγουρα, μία τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα, ούτε το Κράτος Δικαίου, μπορεί να κάνει σημαίες του».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις