Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κασσελάκης σε Αχτσιόγλου: «Πάρε όποια θέση θέλεις» – Αχτσιόγλου: «Ευχαριστώ, δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή»

Κασσελάκης σε Αχτσιόγλου: «Πάρε όποια θέση θέλεις» – Αχτσιόγλου: «Ευχαριστώ, δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή»

Σε καλό κλίμα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τετ α τετ ανάμεσα στο νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και την μέχρι την Κυριακή το βράδυ αντίπαλό του Έφη Αχτσιόγλου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην κα Αχτσιόγλου να πάρει όποια θέση θέλει αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντάς του ότι δεν έχει την ενέργεια αυτή τη στηγμή να αναλάβει κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. «Είναι καθαρά  προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι θα χρειαστεί τις συμβουλές μου».

Όλος ο διάλογος με τους δημοσιογράφους:  

Ερ: Θα μείνετε τομέαρχης;

Αχτσιόγλου. Όχι , όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερ: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερ: Και σεις αρνηθήκατε;

Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερ: Το κλίμα πως ήταν μεταξύ σας;

Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις