Πολιτική

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Κρατάμε το λόγο μας για το συνέδριο

Τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Πέμπτη (07/12/2023) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι Συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το Συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος. Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». ‘Αρχισε στις 4:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00. Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4:00 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά. Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν παρέλθει το τρίωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1