Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά και το κείμενο – καταπέλτη εναντίον του από την Ομπρέλα, είπε μεταξύ άλλων ότι: 
«Η συλλογικότητα, η δημοκρατία είναι αξίες που θέλω να υπηρετήσω με ανιδιοτέλεια και να δώσω όλη μου την ψυχή στο Κόμμα μας».
Χαρακτήρισε μεγάλη ευθύνη την τεράστια συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου αλλά μια ευθύνη που δεν την έχει μόνο στους δικούς του ώμους. «Την έχουμε όλοι και όλες μαζί ώστε:

1. Να ανταποκριθούμε τις προσδοκίες όσων ήρθαν μετά από 2 βαριές ήττες να γίνουν μέλη του κόμματος, να ψηφίσουν για πρόεδρο και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ
2. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών πολιτών, που μπορεί να μην ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, αλλά τα προβλήματά τους απαιτούν λύσεις. Λύσεις σήμερα, όχι αύριο. Και για αυτόν τον λόγο, περιμένουν από εμάς συγκεκριμένες προτάσεις, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες, και ταυτόχρονα ριζοσπαστικές».  

Ο κ. Κασσελάκης εισηγήθηκε το συνέδριο να γίνει 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου – η Ομπρέλα επιμένει να γίνει το Νοέμβριο- και όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές υποστήριξε ότι παρότι δέχθηκε εισηγήσεις να μην εκτεθεί προεκλογικά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς οι επιλογές προσώπων ήταν άλλες δεν το σκέφτηκε στιγμή καθώς έχει αποφασίσει ως Πρόεδρος του Κόμματος να είναι εκεί που το κόμμα με έχει ανάγκη. «Γι’ αυτό και έκανα όσες περισσότερες επισκέψεις πρόλαβα : στη Θεσσαλία, την Αττική, την Αθήνα, το Νότιο Αιγαίο, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Να στηρίξω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας. Όλους όσοι εκτέθηκαν και έδωσαν τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Και πιστεύω ότι η παρουσία μου προεκλογικά στις περιοχές αυτές επέδρασε θετικά στο εκλογικό αποτέλεσμα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις