Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κασσελάκης: «Θα ανοίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά μέλη – Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης»

Κασσελάκης: «Θα ανοίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά μέλη – Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης»

Μια μέρα μετά το τέλος της επεισοδιακής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ακόμη παρέμβαση.

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Κατά την παρέμβασή του επισήμανε ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι δουλεύουν. «Θα τηρήσω το καταστατικό πλήρως και θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο που θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε επίσης ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας. Προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

«Θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να μπορέσουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις