Πολιτική

Κασσελάκης: Τώρα που θα πάω φαντάρος θα παχύνω;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Θεσσαλονίκη μπορεί να σημαδεύτηκε από τον προπηλακισμό του από αντιεξουσιαστές ωστόσο σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του και βρέθηκε σε κεντρικό γνωστό μαγαζί εστίασης στην πλατεία Εμπορίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με έναν πολίτη, ο οποίος τον κάλεσε να πιουν τσάι και να μιλήσουν για τον πολιτισμό. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να του βάλει και ρακί μέσα (λόγω και της καταγωγής του από την Κρήτη) και παράλληλα αναρωτήθηκε «τώρα που θα πάω φαντάρος θα παχύνω;».

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στις 15 Μαρτίου και η θητεία του θα διαρκέσει 20 ημέρες. 

Δείτε τον διάλογο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 84