Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κασσελάκης – Χαρίτσης: Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στην Κόρινθο – Τα είπαν σε συνάντηση κομματικών στελεχών

Κασσελάκης – Χαρίτσης: Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στην Κόρινθο – Τα είπαν σε συνάντηση κομματικών στελεχών

«Έβαλαν νερό στο κρασί τους», οι Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Χαρίτσης, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και τα είπαν για αρκετή ώρα όχι πάντως, σε τετ α τετ, αλλά σε συνάντηση κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε wine bar στην Κόρινθο.

Ο Αλέξης Χαρίτσης ήταν στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου και κατά καιρούς είχε ασκήσει κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, όμως, έδωσε το παρών στο τραπέζι που έγινε υπό τον Στέφανο Κασσελάκη όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του newsit.gr, με την παρουσία κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε wine bar της Κορίνθου στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει ο πρόεδρος του κόμματος στην περιοχή.

Οι Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Χαρίτσης μπορεί να μην τα είπαν ιδιωτικά. Τα είπαν όμως, στο τραπέζι στην Κόρινθο παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μίλησαν για αρκετή ώρα.

Στο τραπέζι ήταν οι Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, και ο υποψήφιος βουλευτής, Χρήστος Στάικος, οι οποίοι χαλάρωσαν σε ένα wine bar της Κορίνθου μετά την περιοδεία του προέδρου του κόμματος στο νόμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις