Πολιτική

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ απειλεί βουλευτές για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με αφορμή χθεσινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Αυγή", ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας να γίνει έρευνα από τις αρμόδιες αρχές, σχετικά με ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρονται να έστειλαν - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- στελέχη της ΝΔ σε βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις “ευρωπαϊκές αξίες” της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Πιο συγκεκριμένα, στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους  βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν”.

Με πληροφορίες από Avgi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο διπλωματικό κεφάλαιο που μας καλεί να αναλάβουμε γενναίες πρωτοβουλίες
Ως επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας εδώ και πολλούς μήνες σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία να χτιστεί μια δομημένη σχέση...
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης