Πολιτική

Καταγγελίες Βενιζέλου πως το Μαξίμου παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ν.Δ.

«Η κυβέρνηση κάνει χυδαία προσπάθεια παρέμβασης στο εσωτερικό της ΝΔ» και «τροφοδοτεί σενάρια μέσω του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου…» κατήγγειλε πριν λίγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας, στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε μετωπική επίθεση στην συγκυβέρνηση λέγοντας πως το σχήμα σχήμα που προβάλλετε για να κυβερνήσετε είναι « Για όλα όσα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ τα φταίω εγώ. Από την άλλη λέτε καλός Καραμανλής, ο κακός Σαμαράς, ο καλός Λεβέντης  ο κακός Θεοδωράκης».

Κατηγόρησε ότι ο συγκυβερνήτης του Πρωθυπουργού, «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προσπαθεί να προσελκύσει την αποστασία» και ρώτησε ευθέως την Κυβέρνηση: «είστε σε αναζήτηση συναίνεσης ή σε αναζήτηση πλειοψηφίας; Είναι άλλο αναζήτησης Κυβερνητικής πλειοψηφίας που το Σύνταγμα και ο ΚτΒ ορίζει πως σχηματίζεται και άλλο η συνεννόηση… Μην τα μπερδεύεται… »

Καταλόγισε στην Κυβέρνηση ότι έχει κρίση διαχείρισης και υπάρχει διάλυση της κρατικής μηχανής» ενώ άσκησε δριμεία επίθεση και για τον τρόπο αλλά και τα αποτελέσματα της ανακεφαλαιοποίησης που έκανε η Κυβέρνηση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 22