Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Καταγγελίες Βενιζέλου πως το Μαξίμου παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ν.Δ.

Καταγγελίες Βενιζέλου πως το Μαξίμου παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ν.Δ.

«Η κυβέρνηση κάνει χυδαία προσπάθεια παρέμβασης στο εσωτερικό της ΝΔ» και «τροφοδοτεί σενάρια μέσω του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου…» κατήγγειλε πριν λίγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας, στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε μετωπική επίθεση στην συγκυβέρνηση λέγοντας πως το σχήμα σχήμα που προβάλλετε για να κυβερνήσετε είναι « Για όλα όσα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ τα φταίω εγώ. Από την άλλη λέτε καλός Καραμανλής, ο κακός Σαμαράς, ο καλός Λεβέντης  ο κακός Θεοδωράκης».

Κατηγόρησε ότι ο συγκυβερνήτης του Πρωθυπουργού, «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προσπαθεί να προσελκύσει την αποστασία» και ρώτησε ευθέως την Κυβέρνηση: «είστε σε αναζήτηση συναίνεσης ή σε αναζήτηση πλειοψηφίας; Είναι άλλο αναζήτησης Κυβερνητικής πλειοψηφίας που το Σύνταγμα και ο ΚτΒ ορίζει πως σχηματίζεται και άλλο η συνεννόηση… Μην τα μπερδεύεται… »

Καταλόγισε στην Κυβέρνηση ότι έχει κρίση διαχείρισης και υπάρχει διάλυση της κρατικής μηχανής» ενώ άσκησε δριμεία επίθεση και για τον τρόπο αλλά και τα αποτελέσματα της ανακεφαλαιοποίησης που έκανε η Κυβέρνηση.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε