Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Πολύ νωρίς το πρωί περίπου 250 μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Με σύνθημα “Αρκετά ματώσαμε αρκετά πληρώσαμε” το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν να το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου και κρέμασαν μεγάλο πανό στην πρόσοψη.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ φαίνεται πως αιφνιδίασαν την αστυνομία αλλά και την ιδιωτική ασφάλεια του υπουργείου καθώς μπήκαν μαζικά στο κτίριο γύρω στις έξι το πρωί, κρέμασαν το πανό τους και απέκλεισαν την είσοδο.

Μια φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου για το 1ο Μνημόνιο, μια του Αντώνη Σαμαρά για το 2ο και μια του Αλέξη Τσίπρα για το 3ο συνθέτουν το τεράστιο πανό που κάλυψε την πρόσοψη του κτιρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit ο πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού τουρισμού του ΠΑΜΕ, Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Τσαούσης, “είναι συμβολικού χαρακτήρα η κατάληψη μας για τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή το απόγευμα. Το νέο μνημόνιο το οποίο έχει τη μορφή Αρμαγεδδώνα.

Είναι μέτρα τα οποία θα ισοπεδώσουν κάθε πτυχή της εργατικής τάξης και συνολικά του λαού. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στις σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στη κυβέρνηση”, είπε. Ακούστε τη δήλωσή του…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ θα παραμείνουν στο υπουργείο μέχρι τις απογευματινές ώρες που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα μέτρα – φωτιά που προωθεί η κυβέρνηση με το τρίτο μνημόνιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε