Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατάθεση για τη Novartis έδωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Κατάθεση για τη Novartis έδωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Κατάθεση ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, έδωσε σήμερα για την υπόθεση των δικονομικών χειρισμών της Novartis, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου για την υπόθεση Novartis διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα. Ο πρώην Πρωθυπουργός περιλαμβανόταν μεταξύ των δέκα πολιτικών προσώπων που το όνομα τους έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Ωστόσο, η δικογραφία προς το μέρος που τον αφορά τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο , ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Ο κ. Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής , πολύ πριν ξεκινήσει η εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Νοvaris, είχε κάνει λόγο για “μυθιστορηματικές κατηγορίες”.

Τις επόμενες ημέρες, οι δύο αντεισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα,θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές του στο πλαίσιο της ερευνάς τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις