Πολιτική

Κατερίνα Δορυφόρου: Γιατί είναι κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, Κατερίνα Δορυφόρου εξηγεί γιατί οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι τόσο κρίσιμες.

«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον της χώρας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της πατρίδας μας σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Στα εθνικά μας θέματα επιβάλλεται να σφυρηλατήσουμε μια αρραγή εθνική ενότητα για να αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Στην οικονομία χρειάζεται μια πολιτική ισχυρής διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για τον περιορισμό των πλεονασμάτων του 3,5% , που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και στην άσκηση οικονομικής πολιτικής προς όφελος της μεσαίας τάξης και των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας. Η προσέλκυση επενδύσεων, η παραγωγική ανασυγκρότηση, οι αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση, για ένα κράτος φιλικό προς τον επιχειρηματία και τον πολίτη, οι μεταρρυθμίσεις σε υγεία παιδεία, αλλά και η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, είναι επιτακτική ανάγκη να δρομολογηθούν σήμερα και αμέσως.

Η αντιμετώπιση της ανεργίας και ιδίως της ανεργίας των νέων ανθρώπων, η ανάπτυξη καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας με παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και των δομών του, η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος και η κατάργηση των αντιασφαλιστικών διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας και βέβαια μια οικονομική πολιτική με προοδευτικό προσανατολισμό που θα σταματήσει την φυγή των νέων στο εξωτερικό και την δημιουργία συνθηκών για την επιστροφή που πολύτιμου και με υψηλή μόρφωση παραγωγικού δυναμικού που έφυγε τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτούς του λόγους είναι επιτακτική ανάγκη η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα της Δημοκρατικής Παράταξης και η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι και θέλουμε και μπορούμε να εφαρμόσουμε προοδευτικές πολιτικές που θα πάνε την χώρα μπροστά και θα ανακουφίσουν την μεσαία τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη προοδευτική δύναμη που σε συνεργασία με τις προοδευτικές δυνάμεις και την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στο νεοφιλελευθερισμό και τις συντηρητικές πολιτικές, αλλά και στο λαϊκισμό και την αδράνεια. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω με τον αγώνα τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου και να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που απασχολούν τον Λαό και την Χώρα μας».

*Η Κατερίνα Δορυφόρου είναι υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στη Β1 εκλογική Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331