Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Παπακώστα: Καταθέτω αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατερίνα Παπακώστα: Καταθέτω αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα καταθέσει η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα γιατί όπως υποστηρίζει στοχοποιήθηκε από τον ίδιο για να εξοντωθεί πολιτικά.

«Για να προστατεύσω τον εαυτό μου, την προσβολή της προσωπικότητάς μου, παρότι δεν πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να εμπλέκονται δικαστές, εντούτοις θα καταθέσω αγωγή, ύψους ενός ευρώ εις βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στοχοποίησή μου», δήλωσε η Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και συνέχισε: «Η αγωγή θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο. Στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί ο σεβασμός ξανά στο θεσμό του βουλευτή». Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις συνήθεις πρακτικές που λέει η ΝΔ».

Η κα Παπακώστα όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε με την Συμφωνία των Πρεσπών αν ήταν ακόμα στη ΝΔ, είπε: «Αν ήμουν στη ΝΔ θα με είχε διαγράψει προχθές ο Μητσοτάκης».

Για την στοχοποίησή της είπε: «Υποχρεώθηκα σε καιρό ειρήνης να αντιμετωπίσω απειλές σε βάρος βουλευτών. Ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη από τους υπόλοιπους βουλευτές». Χαρακτήρισε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ενορχηστρωτή αυτής της προσπάθειας, περί προδοτών και εξαγορασμένων βουλευτών».

Επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον «άβουλο πρόεδρο», τονίζοντας: «Εναντιώθηκα σε όλο αυτό, επειδή χάλαγα την αγορά, θεώρησαν καλό να με διαγράψουν για να μην ξεσηκωθεί και ο υπόλοιπος κοινοβουλευτικός κόσμος της ΝΔ. Μέχρι τη διαγραφή μου ήμουν παρούσα και πρώτη στις εξελίξεις της παράταξης, δεν είχαμε ποτέ τέτοια πρακτική. Ο κ. Μητσοτάκης είναι άβουλος πρόεδρος, όμηρος της ακραίας πτέρυγάς του, εκτρέφει το αυγό του φιδιού, ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις