Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Δεκαπενταύγουστο: «Στο πρόσωπο της Παναγιάς έχουμε συνδέσει την αγάπη και τη φροντίδα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Πάρο και στη δοξολογία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής παρέστη σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στέλνοντας τις δικές της ευχές για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δήλωσε για τον Δεκαπενταύγουστο: «Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή μέρα για την Ορθοδοξία, προσβλέποντας στην παρηγορητική και εμψυχωτική προστασία της Θεοτόκου.

Με το πρόσωπό Της, εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την αγάπη, τη φροντίδα για τον αδύναμο, την ενσυναίσθηση».

«Εύχομαι οι αξίες αυτές να συνεχίσουν να μας εμπνέουν. Χρόνια πολλά!», κατέληξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81