Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μας εμπνέει το παράδειγμα όλων εκείνων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τη γιορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανέφερε πως «ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του έθνους μας. Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης όλων εκείνων που, με πίστη στις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει πάντα και μας καθοδηγεί. Χρόνια πολλά!», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, καθώς και των επετείων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. 
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, καθώς και των επετείων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. 
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8