Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων της Marfin αλλά ζητούν να μην ανοίξει ξανά η υπόθεση

Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων της Marfin αλλά ζητούν να μην ανοίξει ξανά η υπόθεση

Στο σημείο της τραγωδίας της Marfin μετέβη ο Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από βουλευτές του ΜέΡΑ25 αλλά και στην πλατεία Συντάγματος όπου αυτοκτόνησε ο φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας.

Βάζοντας δυο ανόμοιες περιπτώσεις στο ίδιο καλάθι (τρεις δολοφονίες από τυφλή βία και μια αυτοκτονία) ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στην αυριανή εκδήλωση του πρωθυπουργού και μίλησε για επικοινωνιακή φιέστα που στόχο έχει να διαιρέσει τους νεκρούς για να διχάσει τους ζωντανούς.

Μαζί τους και ο βουλευτής του κόμματός του Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν», κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις