Πολιτική

Κατευθείαν από Στρασβούργο στην Δυτική Αττική ο Κυριάκος Μητσοτάκης – “Αυτό που συμβαίνει στην Μάνδρα είναι ανείπωτη τραγωδία”

Κατευθείαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις βιβλικές καταστροφές στην Μάνδρα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα πηγαίνει στην περιοχή αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασαβούργο όπου βρέθηκε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία.Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη»

Στην Δυτική Αττική θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου