Πολιτική

Κάθε μήνα στη Σακελλαροπούλου ο Μητσοτάκης! «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα

Την ημέρα που η χώρα θα αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει από την καραντίνα, όταν θα αρχίσουν να αίρονται τα πρώτα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού αποφάσισε, προφανώς και για συμβολικούς λόγους να εγκαινιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη μηνιαία επαφή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θα είναι η πρώτη φορά που Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Κυριάκος Μητσοτάκης συναντώνται μετά την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία είχε την ατυχία να… ορκιστεί εν μέσω κορονοϊού. Έχει προηγηθεί η συνάντησή τους όταν ορκίστηκε υφυπουργός ο Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα, η Πρόεδρος της Βουλής θα δεχτεί για πρώτη φορά τον πρωθυπουργό για την ενημερώσει.

sakellaropoulou mitsotakis tilediaskepsi

Ο πρωθυπουργός, όπως ανακοινώθηκε, θα… περπατήσει τα λίγα μέτρα που χωρίζουν το Μέγαρο Μαξίμου από το Προεδρικό τη Δευτέρα (04.05.2020) στις 12:00 για να γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ενημερώσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την οικονομική διάσταση της πανδημίας.

Θα είναι η πρώτη από τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν, αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός να επισκέπτεται σε τακτική μηνιαία βάση την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να την ενημερώνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5